CACIB Mladá Boleslav – V1 CAC, JCh. & Club JCh.

30.8.2012 — Leave a comment

Přihlášeno: 97 Stafordšírských bulteriérů / Registered: 97 Staffordshire Bull Terriers
Rozhodčí / Judge: František Polehňa

JCh. Gretta Ambassador Sun JWW

JCh., Club JCh. Gretta Ambassador Sun JWW

Na Mezinárodní výstavu psů do Mladé Boleslavi jsme vyráželi s neskromným přáním vyhrát
3. výstavu v řadě a dosáhnout tak na tituly Český Junior Šampion a Klubový Junior Šampion (Staffordshire Bull Terrier Club).

Do Mezitřídy s námi nastoupilo celkem 11 fen, včetně krásné nevlastní sestry Buffy, Arizony Little Black Miracle. Už během psaní posudku jsem poznal, že se Buffy panu rozhodčímu Františku Polehňovi líbí a trochu nás to povzbudilo do dalšího předvádění. Při chůzi nám sice chvilku trvalo, než jsme chytli ten správný rytmus, ale Buffy toto malé zaváhání vzápětí napravila nádherným postojem a následně i již svým 3. vítězstvím v řadě! :)

Buffy se tak podařilo získat další dva nádherné tituly a celkově tak ve věku 18 měsíců dosáhla na tyto mety: Světový vítěz mladých 2012Český Junior Šampion a Klubový Junior Šampion.

Za odměnu dostala Buffy předem slíbenou dobrotu v podobě velkého na jemno nakrájeného hovězího steaku se žloutkem a pažitkou zakápnutého lososovým olejem. Misku pak vylizovala ještě pět minut poté, co dojedla. :)

/ We went to CACIB Mladá Boleslav dog show with an immodest wish to win Buffy’s 3rd show in a row and gain a titles Czech Junior Champion and Club Junior Champion (Staffordshire Bull Terrier Club CZ).

There were 11 bitches in the Intermediate class and after Buffy’s beautiful stand and super critique of judge František Polehňa…she did it! :)

Buffy is now in the age of 18 month: World Junior Champion 2012, Czech Junior Champion and Club Junior Champion.

As a regard Buffy gets promised delicacy – big fine-grained beef steak with yolk, chives and with sprinkled salmon oil. She kept licking her bowl for about 5 more minutes. :)

No Comments

Be the first to start the conversation.

Napsat komentář

*

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>